Telefooncirkel Hollands Kroon, iets voor u?

Iedere dag even een belletje
Voel je je kwetsbaar als je alleen thuis bent? Dan zou de telefooncirkel een oplossing kunnen zijn. Elke dag heb je even contact, om te controleren of alles in orde met je is. Gaat het goed met je? Of is er iets aan de hand? Vooral als dit laatste het geval is, is het prettig als iemand daarvan op de hoogte is en dit niet ongemerkt voorbij gaat. Wellicht ben je onwel geworden en kun je niet bij de telefoon? Dan is het fijn te weten dat iemand contact probeert op te nemen met je en wanneer dit niet lukt er hulp wordt ingeschakeld.
 

Een veilig gevoel
Geldt dit ook voor jou? Ben jij op zoek naar een veilig gevoel? Wellicht ben je alleenstaand en kwetsbaar en vind je het fijn om iedere morgen weer even die check te krijgen of je oké bent? Wellicht is de Telefooncirkel Hollands Kroon dan iets voor jou. Ben je woonachtig in de gemeente Hollands Kroon, ben je alleenstaand en is er iemand die wij kunnen benaderen om alarm te slaan als je niet opneemt? Dan horen wij graag van jou.

Ervaringen en werkwijze
De Telefooncirkel bestaat uit een groep deelnemers en start iedere morgen om 8.30 uur. Binnen de cirkel belt iedere deelnemer de volgende op de lijst. Bij meerdere malen geen gehoor of bij calamiteiten kan de vrijwilliger worden benaderd om betreffende contactpersonen in te schakelen. 

Contactadres voor de telefooncirkel: Servicepunt Anna Paulowna
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Laat het ons weten! Je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met het servicepunt Anna Paulowna.
Telefoonnummer 0223 535826 of e-mailadres annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl
Het servicepunt is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur.