Preventief Seniorenonderzoek Hollands Kroon 2023

Wat heeft u nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen in uw omgeving?

Wonen Plus Welzijn en de Lokaal Samenwerkende Belangenorganisaties Hollands Kroon (LSBO-HK) zien dat ouderen tussen wal en schip kunnen vallen door alle veranderingen op het gebied van zorg en welzijn. Bovendien is Hollands Kroon een uitgestrekte gemeente met vele kleine kernen, waardoor niet alle voorzieningen eenvoudig bereikbaar zijn. Wij willen graag in beeld krijgen hoe uw leven er op dit moment uitziet en waar u behoefte aan heeft. Wonen Plus Welzijn biedt daarom in samenwerking met de LSBO-HK alle senioren van 75 jaar en ouder de mogelijkheid om deel te nemen aan het tweejaarlijks preventief seniorenonderzoek. Het onderzoek, in de vorm van een vragenlijst, geeft onze organisaties een goed beeld van wat er leeft. Met deze signalen kunnen we samen met de gemeente en andere organisaties knelpunten vaststellen en inspelen op een goede toekomst voor ons allen in Hollands Kroon. Onderwerpen die in de vragenlijst aan bod komen, zijn onder andere: gezondheid, wonen, zelfstandigheid en mantelzorg. Een belangrijk onderwerp in de vragenlijst is: wat zijn de mogelijkheden, en wat heeft u nodig, om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen?

Bent u 75 jaar of ouder? Wellicht heeft u de uitnodiging om deel te nemen aan het preventief seniorenonderzoek al ontvangen of heeft u de enquête inmiddels al ingevuld. Het onderzoek, in de vorm van een enquête, geeft ons een goed beeld van wat er leeft. Waar loopt u tegenaan? Wat heeft u nodig om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen? Met uw antwoorden kunnen we knelpunten vaststellen en inspelen op een goede toekomst voor ons allen in Hollands Kroon.

We roepen iedereen van 75 jaar en ouder in Hollands Kroon op aan het onderzoek mee te werken. Met uw antwoorden en signalen kunnen we organisaties oproepen tot actie om zoveel mogelijk in uw behoefte te kunnen voorzien. Voor uw welzijn nu en in de toekomst!

Indien u de brief met de inlogcode kwijt bent, dan kunt u deze verkrijgen via één van de servicepunten van Wonen Plus Welzijn.

 

Preventief Seniorenonderzoek HK Preventief Seniorenonderzoek HK