De computersoos: gratis ondersteuning op digitaal gebied

Heeft u een vraag over uw computer-, tablet- en/of smartphone? Wekelijks zitten op verschillende locaties enthousiaste, deskundige vrijwilligers voor u klaar. Met veel plezier bieden zij de nodige ondersteuning. 

 

Bijvoorbeeld bij het installeren en gebruiken van apps, e-mail, fotobewerking, social media, websites of het opschonen van uw apparaat. En dat niet alleen, ook voor alleen wat gezelligheid zijn belangstellenden van harte welkom! Een bezoeker laat weten: ”Ik word altijd hier altijd goed geholpen en kom dan ook regelmatig terug.” 

 

De computersoos is een gratis open inloop, wekelijks te bezoeken op dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur in de Bibliotheek Kennemerwaard, Bosgroet 2 in Zuid-Scharwoude. Elke donderdag van 13:30 tot 15:30 uur zijn bezoekers welkom in Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel en van 14:00 tot 16:00 uur in Dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 1 in Sint Pancras.

 

Voor meer informatie, neem contact op met Wonen Plus Welzijn via tel. 072-5717170 of e-mail naar dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl (mailto:dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl)

Computersoos Behouden Huis Oudkarspel Computersoos Behouden Huis Oudkarspel