Informatie avond 'Hart voor Vrijwilligerswerk!'

Dijk en Waard

Op zoek naar vrijwilligerswerk en wil jij je graag inzetten voor inwoners binnen de gemeente Dijk en Waard? Kom in de week van Valentijn naar de open avond ‘Hart voor vrijwilligerswerk bij Wonen Plus Welzijn!’ Op deze avond ontvang je informatie over wat de organisatie je kan bieden en al het vrijwilligerswerk dat mogelijk is. Je bent van harte welkom op woensdagavond 15 februari van 19.30 tot 21.30 uur in Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2 in Heerhugowaard. 

Op deze avond vertelt het team van Wonen Plus Welzijn je alles over wat de organisatie je kan bieden en al het vrijwilligerswerk dat er mogelijk is.

Zo kun je je bijvoorbeeld inzetten voor ontmoetingsmogelijkheden in de buurt. Liever praktisch bezig? Dit kan door mensen te helpen bij kleine tuin- en thuisklussen, te ondersteunen bij administratieve taken of door het bezorgen van maaltijden.

Bijdragen in de Dijk en Waardse samenleving is ook mogelijk door u in te zetten als vriendschappelijk huisbezoeker, Vrijwillig Onafhankelijk Adviseur, Buurtbemiddelaar of Buurtverbinder! Dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden.

Benieuwd naar alle mooie vrijwilligersfuncties? Kom dan vooral. Aanmelden is niet nodig. Het belooft een mooie avond te worden. Graag tot dan!

Voor meer informatie, neem contact op via Servicepunt Heerhugowaard, tel. 072-5717170. Of via Servicepunt Langedijk, tel. 0226-318050. E-mailen kan naar dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl 

open avond hart voor vrijwilligers 15 februari wonenpluswelzijn open avond hart voor vrijwilligers 15 februari wonenpluswelzijn