Open avond ‘Hart voor vrijwilligerswerk' WPW Dijk en Waard

Hart voor vrijwilligerswerk bij Wonen Plus Welzijn

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk en wilt u zich graag inzetten voor inwoners binnen de gemeente Dijk en Waard? Kom dan naar de open avond ‘Hart voor vrijwilligerswerk bij Wonen Plus Welzijn’ op woensdagavond 15 februari.

Op deze avond vertelt het team van Wonen Plus Welzijn u alles over wat de organisatie u kan bieden en al het vrijwilligerswerk dat er mogelijk is.

Zo kunt u zich bijvoorbeeld inzetten voor ontmoetingsmogelijkheden in uw buurt. Liever praktisch bezig? Dit kan door mensen te helpen bij kleine tuin- en thuisklussen, te ondersteunen bij administratieve taken of door het bezorgen van maaltijden.

Bijdragen in de Dijk en Waardse samenleving is ook mogelijk door u in te zetten als vriendschappelijk huisbezoeker, Vrijwillig Onafhankelijk Adviseur, Buurtbemiddelaar of Buurtverbinder! Dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden.

Benieuwd naar alle mooie vrijwilligersfuncties? Kom dan vooral naar de open avond op 15 februari, van 19.30 tot 21.30 uur in Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2 in Heerhugowaard. Aanmelden is niet nodig. Het belooft een mooie avond te worden. Graag tot dan!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Servicepunt Heerhugowaard via 072-5717170 en Servicepunt Langedijk via 0226-318050. E-mailen kan naar dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl (mailto:dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl) Zie ook www.wonenpluswelzijn.nl 

Open dag foto WpW Dijk en Waard Open dag foto WpW Dijk en Waard