Een lichtpuntje zijn?

Word vriendschappelijk huisbezoeker in Dijk en Waard!

Lijkt het je leuk af en toe iemand te bezoeken en een lichtpuntje voor diegene te zijn? Monica en Chantal van Wonen Plus Welzijn zoekt vrijwilligers voor het vriendschappelijk huisbezoek. Met name voor de regio Heerhugowaard.

Er zijn veel mensen die graag af en toe een bezoekje krijgen. Bijvoorbeeld om samen naar het winkelcentrum te gaan, gezellig een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen. Reacties van vrijwilligers: ”Het voelt echt goed om iets voor een ander te kunnen betekenen.”  Iemand die bezocht wordt vertelt: ”Je hebt echt een engel op mijn pad gebracht.” Hoe mooi is dat ..

Wil jij ook het verschil in iemands leven maken als vriendschappelijk huisbezoeker? Bekijk hier een filmpje (https://youtu.be/WFweTwAvBZI) over wat het inhoudt en meer ervaringen van huisbezoekers en mensen die bezocht worden.

Interesse? Neem voor aanmelding of meer info over deze vrijwilligersfunctie contact op met 072 571 71 70 of mail naar dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl (mailto:dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl)

 

Lichtpuntje zijn als vriendschappelijk huisbezoeker in Dijk en Waard Lichtpuntje zijn als vriendschappelijk huisbezoeker in Dijk en Waard