Koffie met een geluksmomentje

Donderdag 1 december stond de koffie weer klaar in de Verbinding in Julianadorp!

Tijdens de activiteit, Binnen zonder Kloppen, werd er niet alleen koffie gedronken, maar kregen de deelnemers er een geluksmomentje bij. Aangezien veel (oudere) mensen toch opzien tegen de maand december, de donkere dagen voor Kerst en verdriet en eenzaamheid harder lijken toe te slaan, wilden wij deze maand positief beginnen.

Tijdens dit gezellig samenzijn, stelde ik de vraag: Wat is uw geluksmomentje? Alleen al door het stellen van deze simpele vraag, zag je mensen opfleuren en kwamen er hele mooie reacties, zoals: “Ik geniet van de opkomende zon”, “ik geniet van mijn hond Chevaux, die ik van mijn vrouw cadeau kreeg”, ”dat het zo goed gaat met mijn kleinkinderen”, “dat hoewel ik alleen ben, ik alleen maar naar de overkant hoef te lopen naar de Verbinding, waar het altijd gezellig is”, “dat ik weer naar mijn wandelclubje kan in de Verbinding”, ”de ondergaande zon en al die mooie kleuren in de lucht” en als klap op de vuurpijl “dit lekkere hapje wat ik net gegeten heb”.

Samen hebben we deze ochtend veel gelachen en ook verdriet gedeeld, want de sfeer was gezellig en ongedwongen, waardoor de deelnemers heel openhartig waren.

Conclusie: de Verbinding in Julianadorp verbindt mensen en zorgt voor menig een geluksmomentje.

Groep geluksmomentje Groep geluksmomentje
Foto geluksmomentje Foto geluksmomentje