Kom naar ontmoetingsmiddag contactcirkel

Voor wie alleen woont, kan deelname aan de contactcirkel van Wonen Plus Welzijn een uitkomst zijn. Hoe het werkt: Elke dag belt een groep mensen elkaar tussen 8.30 en 9.00 uur. Bij geen gehoor wordt contact opgenomen met een sleuteladres, bijvoorbeeld een buurman of familielid.

 

Deelnemer Ben vertelt: “Ik kijk er dagelijks weer naar uit om een telefoontje te krijgen. Het geeft houvast en structuur aan de dag. En een veilig gevoel. Ik weet dat er op me gelet wordt en dat is prettig.”  Anna doet al twaalf jaar mee: ”De anderen zijn echt kennissen geworden, het voelt heel vertrouwd. Ook leuk is dat we elkaar eens in de zoveel tijd zien tijdens een ontmoetingsmiddag en soms zelfs buiten de cirkel om.” 

 

Woensdag 14 december om 14.00 uur is er weer zo’n bijeenkomst waar zowel deelnemers als vrijwilligers bij aanwezig zijn. Bent u benieuwd of de contactcirkel iets voor u is en/of wilt u weten hoe de contactcirkel precies werkt?

 

U kunt voor meer informatie contact opnemen, maar nog leuker: Kom gezellig langs bij de bijeenkomst en maak kennis met iedereen. Ook mensen uit de regio Heerhugowaard zijn van harte welkom. De ontmoetingsmiddag vindt plaats in de Anbouw, Dorpsstraat 610 te Noord-Scharwoude. Interesse om de 13e december aanwezig te zijn? Dan graag wel even aanmelden via langedijk@wonenpluswelzijn.nl of tel. 0226-318050.

 

pexels-contactcirkel wonen plus welzijn pexels-contactcirkel wonen plus welzijn