Repair Café in De Noord? Ja graag!

De samenwerking tussen vrijwilligers van de Repair cafés Heerhugowaard en Langedijk op woensdag 9 november was een groot succes. In het Dorpshuis in De Noord kende, ondanks het slechte weer, een goede opkomst. 

Ook op woensdag 14 december aanstaande is het Repair Café open om reparaties te verrichten. Bewoners uit Dijk en Waard zijn van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het Dorpshuis, Middenweg 537 in Heerhugowaard. De koffie en thee staat klaar. Wat kunt u bij het Repair café zoal laten repareren? Er zijn technische vrijwilligers aanwezig die onder andere koffiezetapparaten, stofzuigers, lampen, waterkokers en vrijwel al uw elektrische huishoudelijke apparaten kunnen repareren.

Er is woensdagmiddag ook een naaister aanwezig om kleding te herstellen. Waarom weggooien, mooi niet !  De ervaring leert dat 60% van de apparatuur  wordt gerepareerd. Voor iedere reparatie vragen wij een vrijwillige bijdrage. 

Wij zoeken nog vrijwilligers om onze teams te versterken. Monteurs die van wanten weten en gastvrouwen die de bezoekers ontvangen en voor koffie en thee zorgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met het servicepunt van Wonen Plus Welzijn op werkdagen tussen 9-12 uur 072-5717170 of mailen naar repaircafe@wonenpluswelzijn.nl . Ook kunt u voor vragen of informatie contact opnemen met Langedijk4GlobalGoals of mailen naar info@langedijk4GG.nl

 

Repair Café Repair Café