Informatieochtend over Nalatenschap

We denken er liever niet over na, maar één ding is zeker. Er komt een moment dat we komen te overlijden. Als u (onverwachts) komt te overlijden, weet u dan hoe u uw dierbaren achterlaat? Wat is nu eigenlijk uw nalatenschap en bij wie komt dit terecht? Hoe zorgt u nu dat dit goed geregeld is? En wanneer is het dan goed geregeld?

Heeft u hier nog niet eerder over nagedacht of heeft u hier wel over nagedacht maar wilt u hier meer informatie over ontvangen? Dan bent u bij de Doet & Ontmoet van Wonen Plus Welzijn, in het dorpshuis Wieringen in de Kerkhofsteeg, aan het juiste adres!

We nodigen u uit om op woensdag 14 december 2022, van half 10 tot uiterlijk 12 uur, de presentatie start om 10 uur, bij ons aan te sluiten. Tijdens deze informatieochtend komt Tessa Vriend langs om u hier meer over te vertellen. Als nalatenschapscoach en begeleider helpt zij mensen om hun nalatenschap goed te regelen én naasten om een nalatenschap goed af te wikkelen. Zij gaat graag met u in gesprek over uw nalatenschap. Schuift u gezellig aan?

Logo_wpw_vec-def.2022 Logo_wpw_vec-def.2022