Gratis ondersteuning op digitaal gebied

Heeft u vragen op digitaal gebied? Bijvoorbeeld over het gebruik van tablets, IPad, smartphones, IPhone en laptop? Stel deze bij de diverse locaties van de computersoos van Wonen Plus Welzijn. Enthousiaste vrijwilligers helpen u graag.

 

Heeft u een nieuwe smartphone of tablet? Dan kunt u deze hier laten installeren. Of denk aan het downloaden van een app voor bijvoorbeeld spelletjes, het bestellen van een treinkaart. Leer hoe u beeldbelt of foto’s verzendt van uw camera naar uw laptop. Ook kunnen de vrijwilligers ondersteunen wanneer uw smartphone/IPhone vastloopt. Kortom: ontdek zelf alle mogelijkheden en kom vooral eens langs bij de diverse locaties van de computersoos van Wonen Plus Welzijn!

 

Elke dinsdagmiddag bent u welkom in de bibliotheek, Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude en elke donderdagmiddag kunt u van 13:30 – 15:30 uur zowel terecht in het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel als in De Geist, Vinkenlaan 7 in Sint Pancras. Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie, neem contact op met tel. 0226-318050 of langedijk@wonenpluswelzijn.nl (mailto:langedijk@wonenpluswelzijn.nl)

Vind ondersteuning bij computersoos Vind ondersteuning bij computersoos