Samenwerking Repair Cafés Dijk en Waard

Repair Café Heerhugowaard en Repair Café Langedijk gaan op de woensdagen 9 november en 14 december samenwerken in Heerhugowaard Noord. Bewoners uit Dijk en Waard zijn van harte welkom in het Dorpshuis, Dorpsstraat 537 in Heerhugowaard. Het Repair Café in Heerhugowaard Noord is open van 14.00-16.00 uur.


Wat kunt u bij het Repair Café zoal laten repareren? Er zijn technische vrijwilligers die onder andere koffiezet apparaten, stofzuigers, waterkokers, lampen en eigenlijk vrijwel al uw elektrische huishoudelijke apparaten kunnen repareren.

Want weggooien? Mooi Niet! 60% van de inbreng wordt gerepareerd. U bent van harte welkom. Voor iedere reparatie wordt een contante vrijwillige eigen bijdrage gevraagd.

Tevens komen wij graag in contact met nieuwe vrijwilligers die in Heerhugowaard Noord zich bij het Repair Café zouden willen aansluiten.

U kunt ook langskomen in Heerhugowaard bij Wonen Plus Welzijn, Rozenlaan 2, elke de 1e en 3e dinsdagmiddag van de maand. In Zuid-Scharwoude in De Binding, Bosgroet 12 en elke 2e woensdag van de maandag en Oudkarspel in Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850, elke 4e woensdagmiddag van de maand. Onze Repair Cafés zijn geopend van 14.00-16.00 uur.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Langedijk4GlobalGoals, info@langedijk4GG.nl (mailto:nfo@langedijk4GG.nl) of het servicepunt van Wonen Plus Welzijn. Bereikbaar op werkdagen tussen 9-12 uur 072-5717170 of mailen naar heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl (mailto:heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl)

 

IMG_5449 IMG_5449
Logo Langedijk4GlobalGoals Logo Langedijk4GlobalGoals