Kookcafé Vikingschip Den Oever

Een gezellige plek waar men lekker kan koken en gezellig samen eet!

Het kookcafé is er voor alle inwoners van Hollands Kroon, die net wat extra behoefte hebben aan contact. Vind je het bijvoorbeeld lastig om onder de mensen te zijn? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van gezonde keuzes? Wil je juist meer leren samenwerken, of meer structuur in de dag krijgen? Dan is het kookcafé echt wat voor jou! Er is geen vast programma, maar wel een fijne structuur en ondersteuning.

Op elke donderdag van 17.00 uur tot 19.30 uur is het kookcafé in het Vikingschip in Den Oever geopend. Per week wordt er met elkaar gekeken wat we gaan bereiden en wie wat wil gaan doen. Naar eigen mogelijkheden en interesse en wat bij jou past. Het kookcafé is geen open inloop.

Kookcafé Vikingschip is iedere donderdag van 17.00 uur tot 19.30 uur in het Vikingschip, Robbenoordstraat 11a, 1779BJ, Den Oever.  Wij vragen een bijdrage van €4,00 per keer voor de maaltijd.

Voor aanmelding en meer informatie over het kookcafé Vikingschip kun je contact opnemen met: Anja de Jong, welzijnsconsulent Wonen Plus Welzijn op telefoonnummer 06-82819173.

 

koken4 koken4