Suiker, melk, koekje erbij?

Gastheer/Gastvrouw gezocht haakclub Anbouw

Ben je graag onder de mensen en vind je het leuk praktisch bezig te zijn? Lees dan snel verder.
Voor de haakclub van Wonen Plus Welzijn in Noord-Scharwoude zoeken wij een enthousiaste gastheer of gastvrouw die het aanspreekt bij deze gezellige activiteit koffie en thee te verzorgen.

Als je ook nog eens houdt van handwerken, kun je je eigen handwerk meenemen of leren iets te maken, je bent welkom gezellig aan te haken! 

De haakclub is elke donderdagmiddag, van 14 tot 16 uur in de Anbouw, Dorpsstraat 610 in Noord-Scharwoude onder begeleiding van vrijwilligers Ria en Joke. Mocht je niet wekelijks, maar af en toe beschikbaar zijn, dan ben je ook welkom te reageren.

Ontspanning, er even uit zijn en het maken van iets, daar gaat het hier om. Of het nu haken, breien is of iets anders is, het maakt niet uit. Daarnaast kunnen bezoekers hier terecht voor een goed gesprek of advies over onderwerpen op het gebied zorg, welzijn en voorzieningen. 

Benieuwd naar de haakclub? Klik hier voor een filmpje! (https://youtu.be/Ch-mqyHRKJ0)

Als vrijwilliger word je met enige regelmaat in het zonnetje gezet en we vergoeden eventuele reiskosten. Verder kun je bij ons interessante trainingen volgen.

Heb je Interesse om vrijwillig gastheer/gastvrouw bij de haakclub te worden of heb je vragen? Laat het ons vooral weten via e-mail: langedijk@wonenpluswelzijn.nl of tel. 0226-318050. 

gastheer gastvrouw koffie -1 (2) gastheer gastvrouw koffie -1 (2)