Week tegen Eenzaamheid: Ontmoet elkaar in Dijk en Waard

Gevoelens van eenzaamheid komen helaas bij veel mensen voor, onder alle lagen van de bevolking en in alle leeftijdsgroepen.

Deze week is de Week tegen Eenzaamheid. Landelijk is er extra aandacht voor dit thema. Maar vooral ook voor ontmoeting en verbinding. Want dat is vaak waar het mee begint, in contact met anderen komen om gevoelens van eenzaamheid aan te pakken.

Bij Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard zijn wekelijks veel mogelijkheden om anderen te ontmoeten. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, een spel of een creatieve- of bewegingsactiviteit. Voorbeelden in de regio Langedijk zijn onze Doet en Ontmoet activiteiten, de Haakclub, het Seniorenkoor, de vrouwenactiviteit en onze Internetcafe’s. In de regio Heerhugowaard bent u welkom bij de Ontmoetingsactiviteit in De Horst en het Repaircafé.

Klik hier voor alle mogelijkheden. (https://www.wonenpluswelzijn.nl/pg-21592-7-130932/pagina/ontmoeten_in_buurt__dorp-doet__ontmoet_dijk_en_waard.html)


Voor wie meer aan huis gebonden is en hierdoor niet in de gelegenheid is een activiteit te bezoeken, is deelname aan de contactcirkel of bezoek van een maatje (https://www.wonenpluswelzijn.nl/pg-21592-7-134657/pagina/zelfstandig_thuis_-_vriendschappelijk_huisbezoek_-_langedijk.html) ook een mogelijkheid.

#weektegeneenzaamheid #gezelligheid #ontmoetelkaardijkenwaard #koffiemetwatlekkers

Week tegen eenzaamheid-1 Week tegen eenzaamheid-1