'Talent voor Ambacht' in beeld

Winnaar Pius Prijs 2022

Eerder dit jaar was Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard de trotse winnaar van de Pius Prijs. Met het bijbehorende geldbedrag kunnen wij het project ’Talent voor Ambacht’ vormgeven in de gemeente Dijk en Waard. Wij zijn hier ontzettend blij mee!

’Talent voor Ambacht’ verbindt het talent van ouderen aan de talentontwikkeling van jongeren en nieuwe Nederlanders. Onderling contact, kennisoverdracht, samenwerking en zingeving zijn hierin sleutelbegrippen. Meedoen in de samenleving staat bij het project centraal.
Benieuwd naar meer informatie over het project? Bekijk deze video waarin hier uitgebreid over wordt verteld.

De Pius Prijs werd dit jaar uitgereikt ter gelegenheid van het 150 jarig bestaan van de Pius-Stichting. Deze sociaal-maatschappelijke organisatie ondersteunt financieel projecten ter verbetering van de leefsituatie van en voorzieningen voor ouderen. 

Talent voor ambacht’ sluit hier uitstekend bij aan en is hierdoor verkozen tot de uiteindelijke winnaar, aldus de jury. Lees meer ..

  .. (https://www.wonenpluswelzijn.nl/nw-21592-7-4041497/nieuws/pius_prijs_naar_talent_voor_ambacht_van_wonen_plus_welzijn.html)