Repair Café Heerhugowaard

Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand is het Repair Café in Heerhugowaard geopend. In de maand september zijn we open op 6 en 20 september. Het Repair Café is gevestigd in het Trefpunt van Wonen Plus Welzijn aan de Rozenlaan 2 in Heerhugowaard. De openingstijden zijn van 14.00 tot 16.30 uur. Zie ook de website www.repaircafe.org 

Op woensdagmiddag 21 september zijn wij ook aanwezig in de bibliotheek te Heerhugowaard vanaf 14.00 uur in samenwerking met de Groene Helden Academie.

Wat kunt u bij het Repair Café zoal laten repareren? Er is een vrijwilligster die kleding kan herstellen of verstellen en er zijn technische vrijwilligers die onder andere koffiezetapparaten, stofzuigers, waterkokers en eigenlijk vrijwel al uw elektrische huishoudelijke apparaten kunnen repareren.

Weggooien? Mooi Niet!
U bent van harte welkom. De koffie en thee staat klaar. Voor iedere reparatie wordt een contant vrijwillige eigen bijdrage gevraagd.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met het servicepunt van Wonen Plus Welzijn. U kunt op werkdagen tussen 9.00-12.00 uur bellen naar het telefoonnummer 072-5717170 of mailen naar heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl

reparatie2 reparatie2