Cursus Inspiratie en Zin

In ons leven hebben we met veel dingen te maken. Het omgaan met de maatschappij en de dingen in de wereld, de mooie en nare dingen die we tegenkomen, het eigen ouder worden, de ervaringen van verlies, de beleving van eenzaamheid en verbondenheid, het zoeken naar zingeving. Als mensen stellen we ons ook regelmatig vragen rond de verbondenheid en de zin van het leven: Wat is van waarde? Hoe blijf ik in verbinding met de ander en met mezelf? Hoe beleef ik het dagelijks leven, hoe kijk ik terug en naar de toekomst? Om men te helpen antwoord te krijgen op deze vragen, organiseert Wonen Plus Welzijn de cursus ‘Inspiratie en Zin’. 

U gaat hierbij samen met anderen op zoek naar wat voor u belangrijk is in het leven. Het programma is bedoeld voor wie het interessant en fijn vindt om op een inspirerende manier te reflecteren op het eigen leven, ervaringen te delen met andere mensen en graag (en zonder oordeel) luistert naar het verhaal van de ander.

De kosten voor deze zes bijeenkomsten bedragen in totaal €25,-. De cursus zal in een klein gezelschap plaatsvinden. Er is geen voorkennis vereist. De bijeenkomsten starten op meerdere momenten en locaties. De eerstvolgende groepen starten op 3 augustus in zowel gemeente Hollands Kroon als gemeente Schagen. De volgende twee cursusgroepen hierna zullen begin oktober van start gaan in zowel gemeente Dijk en Waard als in gemeente Schagen.

Geef u snel op want vol is vol!

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@wonenpluswelzijn.nl of bellen naar 0224-291042. Na opgave worden de definitieve data en de locatie bekend gemaakt.

Cursus Inspiratie en zin Cursus Inspiratie en zin