Kom in contact met een schrijfmaatje via Noordkopvoorelkaar!!

Vindt u het leuk om brieven te schrijven en te ontvangen? Dan bent u bij het project BrievenbusPlus aan het juiste adres. Met het project willen wij graag mensen met elkaar in contact brengen. Dit doen wij in samenwerking met Stichting Welzijn Bergen, Wonen Plus Welzijn en Noordkopvoorelkaar.

BrievenbusPlus is een penvriendproject, opgezet voor iedereen die behoefte heeft aan een schrijfmaatje. U hoeft zich alleen aan te melden en wij koppelen enthousiaste brievenschrijvers en contactliefhebbers aan elkaar en hopen zo te zorgen voor langdurig contact. Als we een geschikt schrijfmaatje voor u gevonden hebben, dan krijgt u elkaars adres. Bovendien ontvangt u beiden een startpakket met daarin briefpapier, enveloppen en een pen, zodat u direct met schrijven kunt beginnen!

Wilt u ook schrijven en post ontvangen? Meld u dan aan voor het project BrievenbusPlus van Noordkopvoorelkaar. Aanmelden kan door te bellen of mailen naar Sandra van der Vaart van Wonen Plus Welzijn 0224-273140 of s.vandervaart@wonenpluswelzijn.nl.

 

Brief schrijven Brief schrijven