Pop-up Café WPW Dijk en Waard bij Marskramer

Buurtbewoners en andere belangstellenden zijn donderdag 7 juli van 14 tot 16 uur welkom bij een spontaan Pop-Up Café van Wonen Plus Welzijn op het plein bij Marskramer, Dorpsstraat 542 in Noord-Scharwoude. Buurtverbinders Judith Sanstra en Ineke Vroling informeren hier bezoekers over de mogelijkheden van activiteiten, diensten en voorzieningen op het gebied van wonen en welzijn. Het doel van project de Buurtverbinder is om met (buurt)bewoners te bekijken wat nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen zijn en om prettig met elkaar te wonen in de buurt.

Daarnaast is er gelegenheid vragen te stellen en biedt het Pop-Up Café de mogelijkheid uw buurtgenoten te  leren kennen. Voor wie graag zit, er zijn een aantal krukjes. Ook is er koffie, thee en lekkers. Wonen Plus Welzijn is nog op zoek naar enthousiaste, betrokken vrijwilligers of wijkbewoners die graag een actieve bijdrage leveren aan dit project.  Legt u gemakkelijk contact met buurtgenoten, vooral ook met diegenen die wat extra aandacht kunnen gebruiken? Laat het vooral weten!


Voor meer informatie, neem contact op met: Servicepunt Langedijk, Tel. 0226-318050 of e-mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl. Of zie: www.wonenpluswelzijn.nl

pop up cafe i.s.m. marskramer wpw 7 juli 2022 pop up cafe i.s.m. marskramer wpw 7 juli 2022