Bent u op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk?

Het Ontmoetingshuis Wieringen is een gezellige plek waar mensen samen zijn, koken en eten (buiten)bewegingsactiviteiten doen en actief bezig zijn. De bezoekers vullen met elkaar, ieder met de eigen interesse, mogelijkheden en passie, de dag in.

Om in te kunnen gaan op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de bezoekers, zijn we op zoek naar vrijwilligers. We willen bij de activiteiten individuele ondersteuning blijven bieden en bij het wandelen het mogelijk houden dat ieder het rondje kan lopen wat mogelijk is. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke bezoeker zo een fijne dag heeft bij ons.

Het Ontmoetingshuis Wieringen is er voor mensen die wat extra ondersteuning of meer
structuur nodig hebben. Er is speciale aandacht voor mensen met geheugenproblematiek. Op dinsdag en donderdag tussen 9.30 uur en 16.00 uur is het Ontmoetingshuis open.

Dus, heeft u affiniteit met deze doelgroep, bent u beschikbaar op deze dag of een deel ervan en bent u op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk? Dan is dit misschien iets wat bij u past!


Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met een van de volgende telefoonnummers:  06-25475327 of 06-27132041.

vrijwilligerswerk vrijwilligerswerk