Een echte regelaar? Dat is mooi, dan zoeken wij u!

Dijk en Waard

Bij Wonen Plus Welzijn zijn in totaal zo’n 1300 vrijwilligers actief. Een veelgenoemde reden is dat het veel voldoening geeft om via deze weg iets te kunnen betekenen voor anderen. Wij koesteren onze vrijwilligers, zij zijn letterlijk onmisbaar! Ontdekken hoe het is om vrijwilliger te zijn in functies waar u veel kunt regelen? Leuk! Wij zoeken op dit moment:
 

Servicepunt medewerkers:

Voor onze locatie De Anbouw in Noord-Scharwoude en voor Trefpunt Rozenlaan in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor het servicepunt. Als eerste aanspreekpunt bent u de oren en ogen van onze locatie en staat u telefonisch in contact met vrijwilligers en abonnees. Zodra een cliënt hulp of vervoer nodig heeft, een klusje wil laten doen of maaltijden aan wil vragen, neemt deze contact op met het servicepunt. Onze medewerkers van het servicepunt zoeken vervolgens een geschikte vrijwilliger en benaderen die met de vraag of hij/zij beschikbaar is.

Daarnaast bestaat de functie uit licht administratief werk. Ook behandelt u het telefoon en e-mailverkeer, ontvangt bezoekers aan de balie.
Belangrijk bij deze functie is het hebben van de volgende vaardigheden: communicatief vaardig zijn, vaardig zijn op de computer, inlevingsvermogen hebben, affiniteit hebben met de doelgroep, gevoel voor privacy, signalen kunnen opvangen en kunnen doorvragen.


U krijgt als vrijwilliger de nodige ondersteuning van de vaste medewerkers en maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team van vaste medewerkers en vrijwilligers.

 

Planners voor Lokaal Vervoer:

Door het inzetten van vrijwillige chauffeurs vervoert Wonen Plus Welzijn Langedijk met een elektrische auto mensen binnen de grenzen van ’voormalig’ gemeente Langedijk van A naar B. Het betreft mensen die vaak een recreatieve bestemming hebben of naar een dagbesteding gaan. Vindt u het leuk om ritten te plannen en ervoor te zorgen dat de planning soepel verloopt? Dan zoeken wij u.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie na het lezen van deze oproep?  En wilt u deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers? Neem dan contact op met ons!

 

Voor de functie van planner of bij het Servicepunt in De Anbouw:

E-mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl of neem telefonisch contact op via het servicepunt: Tel. 0226-318050 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur en 13.00 en 16.00 uur).

 

Voor de functie bij het Servicepunt in ’Trefpunt Rozenlaan’:

E-mail heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl of neem telefonisch op via het servicepunt: Tel. 072-5717170 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur).

 

 

 

telefoniste telefoniste