AANGEBODEN: Digihulp 

Elke dinsdag- en donderdagochtend computerhulp

 

Lukt het niet om een bepaald spel of app te installeren op de computer of laptop? Of kunt u in het algemeen wel wat hulp gebruiken bij het gebruik van de laptop of computer? Kom dan naar de DigiBron of de DigiBar. Onze vrijwilligers helpen u met veel plezier verder.  

DigiBron 
Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zit een groep vrijwilligers klaar in woonzorgcentrum De Bron (Kogerlaan 36a in Schagen) om wie het nodig heeft hulp te bieden met vragen over digitale middelen. Ga bij binnenkomst in het gebouw door de dubbele schuifdeur. Zo komt u op het binnenplein. Aan de rechterkant, in d egrote zaal, bevindt zich de DigiBron. Ben u niet woonachtig in de Bron? Geen probleem, iedereen is er welkom.  

DigiBar 
Komt de donderdag niet uit? Wees dan elke dinsdagochtend welkom van 10.00 tot 12.00 uur bij de DigiBar in de Cultuurhoek van Markt 18 in Schagen. 

Vragen van digitale aard? De kundige vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn helpen graag. Neem uw apparatuur mee en los het probleem op. Alle digihulp wordt aangeboden en is gratis. Tegen een klein vergoeding worden er zo nu en dan ook diverse computercursussen gegeven. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

Meer weten? Neem dan contact op met Tim Niesten van Wonen Plus Welzijn op nummer 06-82830727 of via de mail: t.niesten@wonenpluswelzijn.nl (mailto:t.niesten@wonenpluswelzijn.nl) 

  

Wonen Plus Welzijn - Waar ieder mens telt
Wonen Plus Welzijn is er voor iedereen die praktische diensten en/of advies nodig heeft om op een goede manier thuis te kunnen wonen. Ook wie graag deelneemt aan activiteiten kan bij ons terecht. Wij zijn actief in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen en Dijk en Waard. Wonen Plus Welzijn is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. 

 

 

pexels-tara-winstead-8386749 pexels-tara-winstead-8386749