H U L P Gezocht!

Dijk en Waard

In Transferium worden op dit moment vluchtelingen opgevangen uit Oekraïne.

Vaak zijn zij gevlucht met alleen een kleine tas of koffer met eigendommen. In de eerste levensbehoefte wordt voorzien, maar daarnaast is veel vraag naar spullen. Hierbij vragen we u om hulp.

 

Wij hebben op www.lijstje.nl/Oekrainetransferium een lijstje gemaakt welke spullen op dit moment nodig zijn, met daarachter voor welke unit (huis). Dit lijstje wordt wekelijks gevuld, dus u kunt regelmatig kijken of er andere spullen nodig zijn.

 

Ook helpen? Dit kan als volgt:

1. Verzamel of koop de spullen die op het lijstje op bovengenoemde website staan.

2. Streep deze (digitaal) van het lijstje af.

3. Pak de spullen in en plak er duidelijk zichtbaar op voor welke unit het is (naast het product staat wat gezocht wordt) en dat u het brengt voor Wonen Plus Welzijn.

4. Donatie van extra spullen, anders dan beschreven op het lijstje, kunnen we helaas niet aannemen door onvoldoende opslagruimte. 

Een kleinigheidje of een persoonlijke boodschap mag natuurlijk altijd. 

De mensen spreken Russisch, Oekraïens en sommigen spreken Engels. Nederlandse berichten vertalen ze met een vertaal app. Wij vragen u geen NAW (naam, adres, woonplaats)gegevens te noteren. 

5. Breng de spullen naar het Transferium complex aan de Vork 16, 1704 BX in Heerhugowaard.

6. U kunt de spullen afgeven bij de hoofdingang. De beveiliging neemt deze van u aan. Helaas kunt u niet zelf naar binnen om de spullen af te geven. Dit vanwege de privacy en rust die we de bewoners willen bieden.

 

Dit bericht delen met anderen mag natuurlijk altijd!

My project (16) My project (16)