Gespreksgroep Niedorp weer van start!

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand.

 

Wie ouder wordt komt vaak voor een veelheid aan vragen te staan. Hoe om te gaan met deze digitale wereld? Is alles geregeld voor als u eventueel hulpbehoevend wordt? Komt u nog wel uit met uw inkomsten of wordt het lastig? Onder de bezielende en ervaren leiding van Co Mulder gaat de Wonen Plus Welzijn Gespreksgroep Niedorp hier elke eerste dinsdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur over in gesprek.

Uiteraard komen ook vele andere onderwerpen aan bod. Denk aan vrijetijdsbesteding, de West-Friese taal of bijvoorbeeld het nieuws van de dag. Heeft u zelf een onderwerp dat u graag wilt bespreken? Draag dit vooral aan. Onder het genot van koffie en thee wordt er serieus gepraat, maar zeker ook gelachen. Kortom, de maandelijkse Gesprekgroep Niedorp is een moment om naar uit te kijken.

Wilt u ook een keer aansluiten? Of wilt u eerst meer informatie? Wellicht heeft u een steuntje in de rug nodig om een keertje langs te komen? Neem in alle gevallen vooral contact op met Angelique van Beckhoven, welzijnsconsulent bij Wonen Plus Welzijn op nummer 06-30292959.

De gespreksgroep vindt plaats op het servicepunt van Wonen Plus Welzijn in de Koppeling (Watersnip 72) in Nieuwe Niedorp. Aanmelden via het telefoonnummer 0224-542660, of door een mail te sturen naar : niedorp@wonenpluswelzijn.nl (mailto:niedorp@wonenpluswelzijn.nl). Deelname is gratis.

 

wonen plus welzijn gespreksgroep wonen plus welzijn gespreksgroep