Goed nieuws over Activiteitendag De Horst

Afgelopen zomer heeft Activiteitendag De Horst haar 5-jarig bestaan gevierd. De Activiteitendag is opgezet als burgerinitiatief door Carolien Langedijk en vindt nu plaats in samenwerking tussen Carolien en Wonen Plus Welzijn. Met ingang van 1 januari 2022 hebben we gekozen voor een nieuwe naam:

“De Ontmoetingsgroep De Horst”

Het goede nieuws is dat we door financiële ondersteuning van de gemeente kunnen gaan uitbreiden met een tweede dag en wel op de maandag, naast de al bestaande donderdag.

Er wordt tijdens de bijeenkomsten samen koffie/thee gedronken met wat lekkers erbij, is er ruimte voor ontmoeting en een gesprek, is er muziek of iets creatiefs mogelijk of kunnen er spelletjes gedaan worden. Ook kan gebruik gemaakt worden van een lunch.

Als u voor het eerst deel wilt nemen, dan dient u zich van tevoren aan te melden. In verband met de Corona maatregelen hebben we wat kleinere groepen die bij elkaar komen in twee zalen. Bij belangstelling kunt u zich aanmelden bij Carolien Langendijk, zij is bereikbaar op 06 – 22 53 36 24. Bij geen gehoor, kunt u een boodschap inspreken en wordt u dezelfde dag nog teruggebeld.

Ook zijn we voor de nieuwe groep op maandag nog op zoek naar extra ondersteuning van vrijwilligers? Lijkt het u leuk om mee te helpen bij deze groep, dan horen wij het graag!

De Ontmoetingsgroep de Horst is te vinden in wijkcentrum de Horst, Van Eedenplein 5, 1702 GW Heerhugowaard.

koffie1 koffie1