Welkom in de Buurtkamer!

Een ontmoetingsplek voor wijkbewoners die op zoek zijn naar gezelligheid


Dé plek om mensen te ontmoeten in een ontspannen omgeving waar je tot niets verplicht bent. Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd om langs te komen voor een kop koffie en een fijn gesprek of om mee te doen aan een van de vele activiteiten.

De buurtkamer organiseert met enige regelmaat spelletjes of creatieve workshops. Van tijd tot tijd staan er sportieve activiteiten op het programma of wordt er een boeiende spreker of gezellige muziek geregeld. Waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de op het moment geldende Corona-maatregelen. Houd de agenda goed in de gaten!

Heb je zelf een idee voor een activiteit? Of wil je meehelpen bij het organiseren van eentje? Neem dan contact op. info@wonenpluswelzijn.nl (mailto:info@wonenpluswelzijn.nl)

De buurtkamers zijn te vinden in:
Buurtkamer Dirkshorn (Hornhoeve 1)
Buurtkamer Tuitjenhorn (Jozefpark 1)
Buurtkamer Waarland (Sabinahof 1)
Buurtkamer Callantsoog (Patrijzenweg 2)
Buurtkamer Warmenhuizen (Pastoor Willemsestraat 2)
Buurtkamer Anna Paulowna (recreatiezaal verzorgingshuis Keijzershoff)
Buurtkamer Breezand (recreatiezaal verzorgingshuis De Carrousel)

 

Lees voor meer informatie ook dit artikel uit het NHD (https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211225_25776897?utm_source=google&utm_medium=organic)!


De Buurtkamer. Dé plek voor ontmoeting en ontspanning.
Een initiatief van bewoners, vrijwilligers, de gemeente Schagen (http://www.schagen.nl), Wonen Plus Welzijn, Woonzorggroep Samen (https://www.woonzorggroepsamen.nl/) en de Woningcorporaties (Wooncompagnie (https://www.wooncompagnie.nl/) resp. Woonzorg Nederland (https://www.woonzorg.nl/?gclid=Cj0KCQiAw9qOBhC-ARIsAG-rdn5Y1O8kv4g9MEdUKEMDV9xy97qqKrjbXx9D9p956W-7Tiuuqa6j3ykaArEZEALw_wcB))

 

 

Schermafbeelding 2022-01-06 om 14.46.16 Schermafbeelding 2022-01-06 om 14.46.16