Een mooi kerstgebaar van iemand die aan u denkt

Vorig jaar maakten bewoners van Bungalowpark de Boomgaard mensen blij met kerstukjes voor Stichting ‘De helpende hand’. Omdat zij het belangrijk vinden iets voor de gemeenschap te betekenen en mensen graag een hart onder de riem steken.

Dit jaar herhalen zij de actie. Ze benaderden Wonen Plus Welzijn en kregen advies over stichtingen die deze mensen mogelijk kennen. Ook wisten WPW zelf mensen die blij kunnen zijn met dit kleine gebaar.

De kerststukjes zijn bedoeld voor ouderen die zich mogelijk weleens eenzaam voelen. Ook senioren met weinig contacten of diegenen die niet snel een activiteit bezoeken, kunnen ermee verrast worden.

Paul en Ineke van Wonen Plus Welzijn zorgen dat deze bij de mensen terechtkomen. Misschien ontvangt u er ook wel één, hopelijk wordt u er blij van!

~ Oproep ~ Heeft u kerstgroen (nep en per half dec. ook echt), minilampjes (max 10) schaaltjes, bakjes, borden om de stukjes op te maken? De activiteitengroep van de Boomgaard is er blij mee! Om het langs te brengen of mee te helpen, neem contact op met Bianca Hekkink via 06-40813111.

Bedankt en alvast fijne feestdagen toegewenst!
 

Namens de activiteitengroep van De Boomgaard in Oudkarspel en Wonen Plus Welzijn Langedijk

kerststukjes namens de Bewonersgroep de Boomgaard - Wonen Plusl Welzijn Samen tegen Eenzaamheid kerststukjes namens de Bewonersgroep de Boomgaard - Wonen Plusl Welzijn Samen tegen Eenzaamheid