Matchcafé Schagen

Zoek je een maatje om iets mee te ondernemen? Kom naar het matchcafé

Op zoek naar iemand die jouw liefde voor fotografie deelt? Of iemand om mee naar het theater te gaan? Ben je de enige in je familie die van musea houdt? Of wil je leren schaken en is er niemand in jouw omgeving die dat kan? Kortom, ben jij op zoek naar iemand om een hobby mee te delen, om op pad te gaan of om iets van te leren? Meld je dan aan voor het matchcafé op vrijdag 26 november aanstaande in Schagen!

Maak kennis
Het matchcafé is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van de gemeente Schagen die graag anderen ontmoeten. Je kan hier iemand vinden om daarna een hobby die jullie samen hebben mee te delen. Maar het kan ook zijn dat je nog niet zolang in Schagen woont en kennis wilt maken met mensen uit de regio. Om af en toe je hart eens te luchten of een ommetje mee te maken.

Wees welkom
Wat je wens ook is, het matchcafé helpt je verder. Iedereen is er namelijk van harte welkom. Jong(er) of oud(er), welke religieuze, culturele, financiële achtergrond dan ook, het maakt niet uit. Onder het genot van iets lekkers te eten en te drinken maken we kennis, maar maken we er vooral een leuke middag van. Het matchcafé vindt plaats in de Nieuwe Nes aan het Schoenmakerspad 1 in Schagen op vrijdag 26 november a.s. van 16.00 tot 18.00 uur.

Ben je erbij?

Geef je dan op en vertel ons je waar je naar op zoek bent. Dan gaan wij op onze beurt op zoek naar de juiste match. Neem voor meer informatie contact op met Elise Visser (e.visser@wonenpluswelzijn.nl (mailto:e.visser@wonenpluswelzijn.nl)) of  Susan Tijm van Wonen Plus Welzijn (s.tijm@wonenpluswelzijn.nl (mailto:s.tijm@wonenpluswelzijn.nl)).

Het matchcafé is een initiatief van de Gemeente Schagen, VluchtelingenWerk, Fiolet taaltrainingen, diverse ervaringsdeskundigen en Wonen Plus Welzijn.

biljarten samen biljarten samen