Wonen Plus Welzijn Langedijk zoekt servicepuntvrijwilligers

Wonen Plus Welzijn Langedijk is op zoek naar vrijwilligers voor het servicepunt voor de dinsdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Wonen Plus Welzijn helpt ouderen en mensen in een (tijdelijk) kwetsbare positie langer zelfstandig thuis te wonen door het verlenen van praktische diensten die door vrijwilligers worden uitgevoerd. Abonnees kunnen contact opnemen met het servicepunt om een praktische dienst aan te vragen. Denk hierbij aan vervoer naar ziekenhuis, een tuinklus of een klusje in huis. Als servicepuntmedewerker zoekt u een vrijwilliger die de klus uit kan voeren. Ook bent u het eerste contact van Wonen Plus Welzijn voor mensen die bellen of mailen.

Wonen Plus Welzijn zoekt belangstellenden die ervaring hebben met het omgaan met de computer (onder andere Outlook en Word), die goed zijn in de omgang met mensen en goed kunnen uitvragen aan de telefoon.

Heeft u interesse na het lezen van deze oproep en wilt u deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers? Stuur dan een korte motivatie naar Wonen Plus Welzijn Langedijk met uw naam, adres en telefoonnummer: E-mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl of vraag telefonisch meer informatie aan via het servicepunt: Tel. 0226-318050 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur en 13.00 en 16.00 uur).

telefoniste telefoniste