Week tegen Eenzaamheid

Van 30 september t/m 7 oktober 2021

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. En sinds Corona ook ons land heeft geraakt, groeit dit cijfer met de dag. De jaarlijkse ‘Week tegen Eenzaamheid’ (https://www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/) is ongelooflijk belangrijk om extra aandacht te vragen voor dit maatschappelijke probleem. Hier draagt Wonen Plus Welzijn dan ook graag een steentje aan bij.

Bij Wonen Plus Welzijn weten we immers als geen ander hoe groot de impact van eenzaamheid kan zijn. En dat het aanpakken van eenzaamheid begint met in contact komen. Daarom organiseren we al jaren onze Doet & Ontmoet bijeenkomsten (https://www.wonenpluswelzijn.nl/pg-21592-7-129607/pagina/ontmoeten_in_buurt__dorp-doet__ontmoet_schagen.html) op diverse locaties in de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Langedijk. Met veel succes en vooral veel plezier.

Wees welkom
We doen dit niet alleen in de ‘Week tegen Eenzaamheid’, maar het hele jaar door. Doet & Ontmoet kent een open inloop en iedereen is welkom. Van jong(er) tot oud. Het is dé manier om op een gezellige en ontspannen manier andere mensen te leren kennen en allerlei activiteiten te ondernemen.

Maar Doet & Ontmoet is meer. Het is ook een plek waar kennis en informatie wordt gedeeld over welzijn, wonen en zorg. Zijn er vragen over bijvoorbeeld vervoersmogelijkheden of over wat er te doen is in de gemeente? Het antwoord kunnen de collega’s van Wonen Plus Welzijn zeker geven.

Benieuwd? Ook een keer aanschuiven? Of vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn: 

Centraal kantoor WPW
Zijperweg 14
1742 NE Schagen
Tel.: 0224 273140
ma t/m vrij 9:00 -17:00 uur
info@wonenpluswelzijn.nl (mailto:info@wonenpluswelzijn.nl) 

Logo-Een-tegen-eenzaamheid-web Logo-Een-tegen-eenzaamheid-web