Gevraagd Telefonist(e) voor Servicepunt Schagen

Wonen Plus Welzijn zoekt voor Servicepunt Schagen in Markt 18 een telefonist(e).
Bent u op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan voor enkele uurtjes per week? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om ons enthousiaste team van telefonisten te komen versterken! Wonen Plus Welzijn Schagen is namelijk op zoek naar een vriendelijke, zelfstandige telefonist met computerervaring die het leuk vindt om telefoontjes aan te nemen van mensen/abonnees met diverse vragen. Het gaat om de maandag (even weken) - en dinsdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.
Uw taak zal bestaan uit het aannemen van de telefoon, de vraag helder krijgen en een oplossing zoeken d.m.v. het inschakelen van vrijwilligers. Het servicepunt is gevestigd in Markt 18 in de Bibliotheek, Torenstraat 1A, Schagen. 
Wij bieden u afwisselend werk, een goede sfeer, onkostenvergoeding en u wordt door andere telefonisten ingewerkt. Informatie over Wonen Plus Welzijn kunt u vinden op de website. Heeft u interesse, dan kunt u vragen naar mevrouw E. Hoekstra, 0224-273140 of 0224-291042 of door een bericht te sturen naar e.hoekstra@wonenpluswelzijn.nl.

telefooncirkel 1 telefooncirkel 1