Ontmoet elkaar digitaal bij Wonen Plus Welzijn

Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard en Langedijk starten buiten het “live” ontmoeten, ook een ontmoetingsochtend via Skype. Thuis vanuit uw eigen woonkamer is het zo mogelijk deel te nemen aan leuke en interessante gesprekken met de andere deelnemers. Ontmoeting, maar vooral ontspanning, gezelligheid en verbinding staan centraal. Wekelijks zijn er bijeenkomsten op een vast moment.

Doet u mee? Vanaf 12 januari 2021 is elke dinsdag om 10:00 uur Doet en Ontmoet Online. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder het genot van een kop thee of koffie bijgepraat over alles dat speelt in ieders leven. Ook zijn er allerlei leuke activiteiten.

Voor digitaal ontmoeten heeft u een laptop, computer, tablet of smartphone nodig. Niet in het bezit van een tablet?  Dan is het mogelijk om deze kosteloos in bruikleen te krijgen. Wilt u alleen oefenen met een tablet? Wonen Plus Welzijn kan hier ook ondersteuning bij bieden.

Voor meer informatie of aanmelding, neem contact op via langedijk@wonenpluswelzijn of 0226-318050. Of bekijk onze website: www.wonenpluswelzijn.nl

Mevrouw met tablet pexels Mevrouw met tablet pexels