Wonen Plus Welzijn Langedijk zoekt enthousiaste vrijwilligers

Ligt uw hart bij anderen helpen en wilt u iets voor hen betekenen? Dan zoeken we u.

Vrijwilliger Doet en Ontmoet
In Langedijk zijn 5 verschillende Doet & Ontmoet groepen, waarbij creatieve activiteiten, spelletjes, een thematafel en / of gezellig kletsen centraal staan. Een Doet en Ontmoet vrijwilliger is gastheer of gastvrouw. U zorgt voor een kopje koffie, een praatje en onderneemt samen met de bezoekers activiteiten.

Boodschappen vrijwilliger
Het komt voor dat ouderen zelf de boodschappen niet meer kunnen doen. Daar zijn de boodschappen vrijwilligers voor. U doet op woensdagochtend de boodschappen, samen met een andere vrijwilliger. Uw inzet is eens in de drie weken.

Koffie schenken
Voor activiteiten op onze locatie de Anbouw zijn we op zoek naar iemand die op de maandagmiddag koffie wil zetten, schenken en weer opruimen.

Vervoer vrijwilliger
In Broek op Langedijk is het ontmoetingshuis voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie. U brengt op dinsdag en/of vrijdag mensen naar het ontmoetingshuis en weer naar huis.

Vrijwilliger formulierenpunt
Vrijwilligers helpen op woensdagmiddag inwoners gratis bij het begrijpen en invullen van bijvoorbeeld gemeentelijke formulieren, aanvragen en ontheffingen. Bij ingewikkeldere vragen verwijzen de medewerkers door naar instanties als er specifieke hulp nodig is. Het formulierenpunt is een samenwerking tussen verschillende organisaties op maatschappelijk vlak.

Interesse in een van bovengenoemde vrijwillige functies? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Langedijk via telefoon 0226-318050 of mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl

vrijwilligerswerk vrijwilligerswerk